Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Roger en Marion van Houdt hopen dat heel veel Leiderdorpers meedoen aan hun jubileum workout. | Foto: PR</p>

Roger en Marion van Houdt hopen dat heel veel Leiderdorpers meedoen aan hun jubileum workout. | Foto: PR

(Foto: PR)

Sportcentrum van Houdt viert elfde lustrum met online workout voor iedereen

  Sport

Het Leiderdorpse Sportcentrum van Houdt bestaat vandaag precies 55 jaar. Dat wordt zondagochtend 11 april gevierd met een online live workout waar iedereen aan mee kan doen.

De oudste sportschool van Leiderdorp werd op 6 april 1966 opgericht door Theo van Houdt, met ondersteuning van zijn echtgenote Henny. De sportschool, toen gevestigd in de Hoofdstraat, bood judolessen en conditietraining en kon in de eerste week al 100 nieuwe leerlingen verwelkomen. In 1975 werd een tweede locatie geopend aan de Luykendreef, waar het sportcentrum nog steeds is gevestigd.

Theo van Houdt leidde het bedrijf 27 jaar tot zijn plotselinge en veel te vroege overlijden in 1993. Zijn zoon, Roger van Houdt, nam vrij snel daarna de leiding over, daarbij geholpen door onder meer zijn moeder en trainster Jos van Varick. De afgelopen twintig jaar runt Roger het sportcentrum samen met zijn echtgenote Marion.


Iedereen kan meedoen

“Het is echt een voorrecht om een bijdrage te kunnen leveren aan de vitaliteit en gezondheid van vele Leiderdorpers en mensen uit de regio”, zegt Roger. Daarom wil hij ook dat iedereen zondag mee kan doen met de online jubileum workout. De live workout van 55 minuten wordt gegeven door vier trainers van het sportcentrum. Naast Roger en Marion zijn dat Martine en Bianca. De aanvang is om 10.00 uur. Het is handig om 9.50 uur ingelogd te zijn, zodat precies op tijd gestart kan worden.


Inloggen

Inloggen kan via de website meet.jit.si en gaat als volgt: vul in de lege balk in Sportcentrumvanhoudt55jaar. Vul je (voor)naam in en klik op het blauwe balkje start meeting of deelnemen. Onderin komt er een balkje te staan met microfoon en camera. Iedereen mag zelf kiezen of de camera aan of uit gaat. Wel graag de microfoon uitzetten in verband met ruis.

Meer berichten