Informatie

Het Leiderdorps Weekblad is begin jaren zeventig van de vorige eeuw opgezet, omdat de inwoners van Leiderdorp een specifiek op hun gemeente gerichte krant misten. Nu, na ruim 50 jaar, is het Leiderdorps Weekblad nog steeds dé krant in de gemeente. Een krant die dicht bij de mensen staat, en die weet wat er gebeurt in het dorp. Met een uitgebreide verslaggeving op gebied van politiek, sport en cultuur. Maar ook met volop oog voor wat er gebeurt in de wijken.

Daarnaast heeft het Leiderdorps Weekblad aandacht voor zakelijk nieuws, immers, als inwoner wil je toch weten wat er letterlijk te koop is in jouw dorp. Het Leiderdorps Weekblad ligt elke week bij zo’n 12.000 huishoudens in Leiderdorp in de bus.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Klik hier voor de tarievenlijst voor online adverteren.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze advertentieafdeling:

Afbeelding

Hennie Olthof
T. 071 - 409 16 37
advertentie@uitgeverijverhagen.nl

Het Leiderdorps Weekblad wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is bovendien gratis af te halen bij:

• Gemeentehuis
• Bibliotheek
• Boekhandel de Kler
• Buurtsuper Namdar

Oplage: 12.000

Verschijningsdag: woensdag

Gebied: Leiderdorp