Logo leiderdorpsweekblad.nl
Linda Bezuijen (met beige jas) en Sjoerd Verbree van Vegro overhandigden de tulpen aan medewerkers van De Ommedijk. | Foto: J.P. Kranenburg
Linda Bezuijen (met beige jas) en Sjoerd Verbree van Vegro overhandigden de tulpen aan medewerkers van De Ommedijk. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: J.P.Kranenburg)

Vegro verrast bewoners De Ommedijk met tulpen

Zaterdag 16 januari is Nationale Tulpendag. In verband daarmee verrast thuiszorgwinkel Vegro zo’n honderd zorginstellingen in Nederland vandaag en morgen met tulpen. Eén daarvan is De Ommedijk in Leiderdorp. 

Daar kwamen Linda Bezuijen, winkelleidster van de Vegro Thuiswinkels in Leiderdorp en Leiden, en Sjoerd Verbree, allround marketeer van Vegro, vanochtend zeventig bossen tulpen afleveren. Wat door bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum zeer op prijs werd gesteld.

De Nationale Tulpendag markeert de start van het (snij)tulpenseizoen. Vegro deelt de tulpen – in totaal gaat het om ca. 1.500 bossen – uit omdat deze bloem staat voor hoop en positiviteit, wat juist in deze tijd zo belangrijk is.

Meer berichten