De oplevering werd gevierd met bloemen. | Foto: pr
De oplevering werd gevierd met bloemen. | Foto: pr Foto: pr

Burgemeester opent Hospice De Mare

Algemeen

Hospice De Mare in Leiderdorp opent binnenkort haar deuren voor het publiek met een speciale open dag. Voordat het nieuwe gebouw officieel in gebruik wordt genomen, krijgt iedereen de kans om een kijkje te nemen op donderdag 25 april.

Van 09.00 tot 21.00 uur zijn bezoekers van harte welkom in de tent op het parkeerterrein aan de Hoogmadeseweg 70, waar vrijwilligers klaarstaan om hen te verwelkomen. Daarnaast zijn er rondleidingen door het nieuwe pand, waarbij de vrijwilligers graag alle vragen beantwoorden.

Om alles soepel te laten verlopen, worden bezoekers aangemoedigd om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Fietsen kunnen worden gestald bij de hekken op het terrein van de brandweer Leiderdorp, Simon Smitweg 11. Voor wie met de auto komt, is er parkeergelegenheid op het terrein van het gemeentehuis.

Officiële opening

De officiële openingsceremonie vindt plaats op 26 april en zal worden geleid door burgemeester Struik. Het nieuwe pand, dat medio december werd opgeleverd, is de afgelopen maanden van binnen afgewerkt en ingericht. Ook is er een prachtige tuin aangelegd voor de gasten.

Uit de krant