De veteranen kunnen met oude legervoertuigen naar de Dorpskerk. | Foto: OV Leiderdorp
De veteranen kunnen met oude legervoertuigen naar de Dorpskerk. | Foto: OV Leiderdorp Foto: OV Leiderdorp

Oproep: Leiderdorpse veteranen gezocht

Algemeen

De Oranjevereniging Leiderdorp zoekt Leiderdorpse veteranen die zaterdag 4 mei graag naar de herdenkingsdienst in de Dorpskerk willen en de herdenking op de Algemene Begraafplaats.

De veteranen kunnen zich om 18.15 uur melden bij het tentenkamp van de Able Compagnie in Park de Houtkamp, waar ze vervolgens met oude legervoertuigen naar de Dorpskerk worden gebracht. Direct na de dienst worden de veteranen naar de begraafplaats gebracht, waar ze de herdenking bij kunnen wonen. Na afloop vertrekken de voertuigen terug naar het tentenkamp.

Op vrijdag 3 mei zijn de veteranen ook welkom in de Houtkamp, dan staat er om 15.00 uur een rondrit door de regio op het programma. Met oude legervoertuigen wordt er een rit gemaakt door de regio. De rit gaat onder andere door Leiderdorp, Koudekerk a/d Rijn en Hazerswoude-Dorp.

Geen veteraan, maar slecht ter been? Ook dan kunt u op 4 mei gebruik maken van het vervoer van de Able compagnie. Geïnteresseerd voor de rondrit? Ook dan kunt zich aanmelden. Voor beide activiteiten geldt dat er beperkte capaciteit is. Aanmelden kan via het mailadres info@ovleiderdorp.nl.

Uit de krant