Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De Bloemerd krijgt na 15 augustus zijn sporthalfunctie weer terug.&nbsp;&nbsp;</p>

De Bloemerd krijgt na 15 augustus zijn sporthalfunctie weer terug.  

(Foto: J.P.Kranenburg)
update

Priklocatie De Bloemerd pas echt dicht op 16 augustus

De vaccinatielocatie in de Leiderdorpse sporthal De Bloemerd sluit 15 augustus maar pas aan het eind van de dag. Dus wie een prikafspraak in De Bloemerd heeft op zondag 15 augustus, kan daar gewoon terecht.

Eerder deze week lieten de GGD Hollands Midden en de gemeente Leiderdorp weten dat de priklocatie in De Bloemerd per 15 augustus zou sluiten. Dat gaf enige verwarring en ongeruste reacties van lezers van het Leiderdorps Weekblad die precies op die dag hun tweede prikafspraak hebben in De Bloemerd. Die ongerustheid is dus niet nodig, alle afspraken voor 15 augustus gaan gewoon door.     


Piek voorbij

In De Bloemerd zijn inmiddels bijna 16.000 mensen een keer gevaccineerd en bijna 9600 twee keer. Dat betekent dat de grote piek van het vaccineren voorbij is en de GGD Hollands Midden deze locatie niet langer nodig heeft. Datzelfde geldt voor de vaccinatielocatie in Noordwijkerhout, die ook half augustus sluit.  De vaccinatielocaties in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn blijven open. De GGD Hollands Midden start binnenkort ook met vaccineren zonder afspraak op de vaste locaties.

Meer berichten