Logo leiderdorpsweekblad.nl
Het voormalige pand van de ABN AMRO aan de Statendaalder in Leiderdorp wordt het nieuwe onderkomen van zorgorganisatie Zorg-Vuldig .
Het voormalige pand van de ABN AMRO aan de Statendaalder in Leiderdorp wordt het nieuwe onderkomen van zorgorganisatie Zorg-Vuldig . (Foto: J.P. Kranenburg)

Zorg-Vuldig gaat verhuizen

  Zorg & Welzijn

De Leiderdorpse zorgorganisatie Zorg-Vuldig gaat binnenkort verhuizen. Het onderkomen aan de Splinterlaan wordt verruild voor het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Statendaalder, tegenover winkelcentrum Winkelhof.

Volgens algemeen directeur Gera van Huuksloot is de cirkel nu rond. Achttien jaar geleden besloot ze voor zichzelf te beginnen, na jarenlang werkzaam geweest te zijn diverse zorgorganisaties in verschillende rollen. Ze startte zorgorganisatie Zorg-Vuldig op vanuit haar flat op de Obool boven de Winkelhof.

In eerste instantie leverde Zorg-Vuldig alleen kraamzorg maar inmiddels is de organisatie al vele jaren ook actief in de thuiszorg en individuele begeleiding. In de loop van de tijd heeft zij samen met een vaste kern collega's Zorg-Vuldig uitgebouwd tot een organisatie waar kwaliteit in zorg leidend is, met ruim 200 medewerkers werkzaam in de regio's Leiderdorp en Alblasserwaard.

"We zijn aan de Splinterlaan uit ons jasje gegroeid", zo verklaart Van Huuksloot de reden voor de verhuizing. "In het oude ABN AMRO pand zien we onze toekomst. Er moet nog wel het een en ander gebeuren. De verbouwing is vorige week gestart. Het gebouw heeft ook zijn charme, zo wordt de kluis er niet uit gehaald, maar krijgt een praktische invulling. Naast kantoorfunctie zullen er ook diverse scholingen plaats vinden."

Zorg-Vuldig blijft groeien en is nog steeds op zoek naar collega's, met name verzorgenden IG niveau 3 en verpleegkundigen niveau 5. Zie ook de Facebook pagina van Zorg-Vuldig.


Meer berichten