De Hoogvliet supermarkt aan de Poortwacht in Leiderdorp.
De Hoogvliet supermarkt aan de Poortwacht in Leiderdorp. Foto: PR

Hoogvliet in Leyhof gaat verbouwen

Zakelijk


De Hoogvliet supermarkt aan de Poortwacht in de Leiderdorpse wijk Leyhof wordt tijdens een intensieve verbouwing gemoderniseerd en opgefrist met de nieuwe Hoogvliet huisstijl. Vanwege de verbouwing sluit de supermarkt op vrijdag 2 september aan het einde van de dag haar deuren tot en met woensdag 14 september. Op donderdag 15 september is de supermarkt vanaf 8.00 uur weer geopend.

Tijdens de sluiting kan de klant voor haar boodschappen terecht bij de Hoogvliet vestiging aan het Kooiplein in Leiden (Plilipsburgstraat 15). Ook kan men gedurende de verbouwing de boodschappen online bestellen en met de code LEIDERDORP22 gratis laten thuisbezorgen. De kortingscode is geldig op bestellingen met thuisbezorgdatum tussen 3 en 14 september in Leiderdorp.

De supermarkt is na de verbouwing uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet met houten frames en digitale schermen bij de versafdelingen. De indeling van de winkel wordt aangepast, waardoor de klant nog efficiënter boodschappen doet. Ook het kassapark wordt aangepakt en gemoderniseerd, waardoor een vlotte doorstroming bij de kassa’s verzekerd is.

De heropening van de supermarkt wordt gevierd met gezellige acties voor klanten en omwonenden. De eerste 250 klanten op donderdag 15 september ontvangen een gratis chocoladecake bij hun boodschappen. Verder staat er van 11.00 tot 16.00 uur een pannenkoekenkraam bij de supermarkt waar pannenkoeken 3D geprint worden met het Hoogvliet logo. Een bijzondere happening! Na het printen worden de pannenkoeken uitgedeeld aan klanten en passanten. Op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 september krijgt iedere klant bij aankoop vanaf € 10,00 een gratis stevige Hoogvliet shopper.

Uit de krant