Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: pexels

Winkelhof zoekt liefste moeder van Leiderdorp

  Zakelijk

Op zondag 14 mei is het Moederdag. Winkelcentrum Winkelhof komt speciaal voor deze bijzondere dag met een wel hele unieke actie. Kinderen kunnen hun moeder nomineren voor een compleet verzorgde, over de top VIP dag. De moeder moet wel wonen in Leiderdorp of directie omgeving.

"Om consumenten aan ons te binden is het belangrijk om hen steeds opnieuw te verrassen" aldus een woordvoerder van het winkelcentrum. De winnende moeder en introducé worden thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum gereden.  Samen wordt er genoten van gratis shoptegoed en een overheerlijk diner in Winkelhof. Na het diner stappen de prijswinnaars in de limousine en worden ze naar het Koninklijk Theater Carré gereden waar ze genieten van de première van Cirque Éloize. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit in de limousine naar huis.

Om kans te maken op deze VIP dag nomineren kinderen hun moeder via de website van het winkelcentrum: www.winkelhof-leiderdorp.nl. Daarbij moeten zij  in veertien woorden aangegeven waarom hun moeder deze VIP dag verdiend. Op zondag 14 mei 2017 (Moederdag) wordt de winnaar op de Facebook pagina van het winkelcentrum bekend gemaakt.

Meer berichten