Rob Berreboom nieuwe trainer Velocitas
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De nieuwe trainers Rob Berreboom (links aan tafel) en Dennis van der Horst (rechts) bij de contractondertekening.
De nieuwe trainers Rob Berreboom (links aan tafel) en Dennis van der Horst (rechts) bij de contractondertekening. (Foto: Frans van Herwijnen)

Rob Berreboom nieuwe trainer Velocitas

  Sport

Korfbalvereniging uit Leiderdorp begint het aankomend seizoen met een nieuwe trainer voor Velocitas 1. Rob Berreboom vervangt succescoach Leo van den Bos. Ook Velocitas 2 heeft een nieuwe trainer: Dennis van der Horst neemt het stokje over van Klaas Bosman.

Rob Berreboom is een ervaren trainer met ervaring bij onder andere DSC Eindhoven en Twist. Dennis van der Horst stond aan het roer bij het Leidse Crescendo, dat onlangs is opgeheven.

De wisseling van de wacht is aan het begin van voorgaand seizoen al afgesproken. Op deze manier kon er rustig naar een opvolger gezocht worden. Die aanpak wierp zijn vruchten af: een aantal weken geleden kreeg de selectie training van zowel de nieuwe als huidige trainers. Op de training is uitgebreid stilgestaan bij de vruchtbare samenwerking tussen de coaches en Velocitas.

Onder leiding van Leo van den Bos heeft Velocitas vele successen behaald. Hoogtepunt was de promotie naar de overgangsklasse op het veld in 2018. Nooit eerder haalde Velocitas dit niveau. De Leiderdorpers zijn op heden nog steeds actief in de overgangsklasse. Aan nieuwe trainer Rob Berreboom de taak om ook dit jaar handhaving veilig te stellen.

Zowel Rob Berreboom als Dennis van der Horst hebben een contract voor 1 seizoen, met een optie voor nog een seizoen.

Meer berichten