Logo leiderdorpsweekblad.nl
Onder toeziend oog van Rens van den Tol en Priscilla Akerboom Rabobank medewerkers betrokken bij vv RCL, werd  het contract ondertekend door RCL voorzitter Dick van der Bijl (2e van links) en Rabobank directievoorzitter Erik Versnel.
Onder toeziend oog van Rens van den Tol en Priscilla Akerboom Rabobank medewerkers betrokken bij vv RCL, werd het contract ondertekend door RCL voorzitter Dick van der Bijl (2e van links) en Rabobank directievoorzitter Erik Versnel. (Foto: J.P.Kranenburg)

RCL verlengt partnership met Rabobank

  Sport

De Rabobank Leiden-Katwijk blijft ook de komende drie jaar de Leiderdorpse voetbalclub RCL ondersteunen. Op woensdag 28 augustus werd het sponsorcontract ondertekend.

"Binnen onze club is sponsoring een belangrijk thema. Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met Rabobank gaat dit nog verder en hebben we echt een partnership", zegt Dick van der Bijl, voorzitter van RCL.

De ondertekening vond plaats op de eerste dag van de 33e editie van de Rabobank Voetbalstart, waarvan de Rabobank al enkele jaren hoofdsponsor is en ook blijft. Ook adopteert Rabobank de komende drie jaar de 'Champions League' de interne competitie voor de jongste jeugd van RCL. Daarnaast ondersteunt Rabobank Leiden-Katwijk met RCL een betere sportomgeving met maatschappelijke projecten zoals Walking Voetbal.

''Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. RCL is een actieve voetbalclub. Ik ben onder de indruk van de vele activiteiten die ze organiseren en de vernieuwing die ze continue proberen door te voeren in de sport, accommodatie en maatschappelijke bijdrage in Leiderdorp. Als Rabobank dragen wij daar graag ons steentje aan bij'', aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. "Ik geloof sterk in de kracht van sportverenigingen in de regio. ''Verenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar en dragen bij aan vitaliteit. RCL is daar met de vele activiteiten een prachtig voorbeeld van. Wij zijn trots dat we het partnership met drie jaar hebben verlengd."

Meer berichten