Logo leiderdorpsweekblad.nl
Tygo Caldas,de dagwinnaar Oranje toernooi op woensdag, met Katja Nossik van tennisschool Nossik/Versteeg.
Tygo Caldas,de dagwinnaar Oranje toernooi op woensdag, met Katja Nossik van tennisschool Nossik/Versteeg.

LTC De Munnik kijkt terug op succesvolle jeugd-clubkampioenschappen

  Sport

In de eerste week van het nieuwe schooljaar speelde de jeugd van LTC De Munnik voor de clubkampioenschappen. De allerjongste tennissers (vanaf 5 jaar) speelden dagtoernooitjes met zowel een dag- als een weekwinnaar. Vanaf 9 jaar barstte de strijd los in het weektoernooi, in singles en dubbels.

Naast een volgepakt toernooi waren er natuurlijk ook allerlei nevenactiviteiten, met iedere dag prijsschieten, wat lekkers en natuurlijk op woensdag de greenscreen fotograaf. Op vrijdag werden de finales gespeeld en konden de stijve spieren behandeld worden door masseurs. Daarnaast kon iedereen genieten bij de cocktailbar en de barbecue. Hoogtepunt waren de loterij en natuurlijk de prijsuitreiking.

De grote winnaars na een week veel tennissen waren achtereen: Lucas de Roo (rood), Eline Janssen (oranje), Quinten de Leur (groen enkel), Stijn Volwater & Olaf Wals (groen dubbel), Ysanne Maertens (meisjes enkel t/m 12), Mika van Wetten (jongens enkel t/m 12), Jill Laman (meisjes enkel t/m 14), Moos van Donk (jongens enkel t/m 14), Reza van der Fits & Djuna Versteeg (meisjes dubbel t/m 14), Daniel Rijnsburger & Mika van Wetten (jongens dubbel t/m 14), Maxim Ancher (jongens enkel t/m 17) en Maxim Ancher & Jan van 't Land (jongens dubbel t/m 17).

LTC De Munnik biedt met twaalf all weather-banen het hele jaar door de mogelijkheid om te tennissen. Voor meer informatie, check de website: www.ltcdemunnik.nl.

Meer berichten