Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een deel van de Luykendreef is afgezet met lint en de Forensische Opsporing doet onderzoek.
Een deel van de Luykendreef is afgezet met lint en de Forensische Opsporing doet onderzoek. (Foto: Regio 15 - KoenJongen)

Woning aan Luykendreef in Leiderdorp overvallen

  Politie

Tussen 8 uur en half 9 vanochtend is een 82-jarige vrouw in haar woning aan de Luykendreef in Leiderdorp overvallen door een ‘pakketbezorger’. De bewoonster werd door hem mishandeld en vastgebonden. Ze raakte lichtgewond. 

De politie is nog op zoek naar de verdachte, een witte man van ongeveer 25 jaar oud en 1.80 meter lang die accentloos sprak, met een oranje jack aan en een pet op. Hij had een pakje bij zich, zo meldt de politie op Facebook. 

De politie werd pas rond 10.20 uur gealarmeerd omdat het slachtoffer niet in staat was direct de hulpdiensten in te schakelen. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel maar is niet naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een deel van de Luykendreef is afgezet met lint en een team van de Forensische Opsporing doet onderzoek. De politie is een buurtonderzoek gestart en vraagt mensen die iets gezien hebben dat te maken kan hebben met de overval om zich te melden. 

Meer berichten