De politieagenten in het ziekenhuis. “Wij staan iedere dag voor u klaar, samen met alle andere hulpverleners. Alstublieft, blijf met uw handen van alle hulpverleners af!”, is hun hartenkreet.
De politieagenten in het ziekenhuis. “Wij staan iedere dag voor u klaar, samen met alle andere hulpverleners. Alstublieft, blijf met uw handen van alle hulpverleners af!”, is hun hartenkreet. Foto: Politie Leiden Noord

Agressieve man verwondt twee politieagenten bij aanhouding in Leiderdorp

Politie

Twee politieagenten zijn gewond geraakt toen ze een 40-jarige man aanhielden aan de Tollenaersingel in Leiderdorp. De Politie Leiden Noord bericht hier uitgebreid over op Facebook.

De twee agenten waren naar de Tollenaersingel gegaan na een oproep over een uit de hand gelopen ruzie tussen een man en een vrouw. Ze scheidden het vechtende stel en luisterden naar hun verhaal. Toen de man een van de agenten beledigde, werd hij aangehouden. Daarop viel hij de agent aan en verwondde hem aan enkel en knie. Er moest pepperspray aan te pas komen om de man onder controle te krijgen.

Toen andere agent in de auto de inmiddels geboeide man zijn gordel probeerde om te doen, werd de arrestant weer aggressief en deelde onder meer een kopstoot uit wat de agent kneuzingen opleverde aan oogkas, jukbeen, schouder en elleboog.

"Wij staan iedere dag voor u klaar, samen met alle andere hulpverleners. Alstublieft, blijf met uw handen van alle hulpverleners af!",  zo besluit het relaas op Facebook.    

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant