Logo leiderdorpsweekblad.nl

Het kwartje gaat vallen in Theater Toverlei

  Cultuur

Op 9 februari is de 'Mens, durf te leven Theaterdag' van Kwartjes. Een hele dag nieuwe inzichten, antwoorden en ja... vallende Kwartjes. In het enige theater dat Leiderdorp rijk is, klein en gezellig: Toverlei.

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen Kortekaas, geboren en getogen Leiderdorper, ruilde een paar jaar geleden zijn baan als leidinggevende in voor een leven als coach. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie van der Meer, die eveneens een levensveranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk, direct aan zee runt. Beiden weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het zetten van zo'n grote stap kan zijn. Nathalie kreeg zelf twee keer een burn-out en pas na een ontmoeting met een wereldster mocht het roer om. Daarover en over hoe je toch je hart kunt volgen en gaan doen wat écht bij je past: daarover vertellen 'die van Kwartjes' alles op de Theaterdag.

Ervaren
Naast verhalen is er ook muziek, wordt er van alles uitgelegd én visueel gemaakt en wie het maar wil kan het zelf ervaren: de antwoorden waar je al zo lang naar zocht. Het is grappig, ontroerend, verhelderend, simpel en nuchter. Mensen die de Theaterdag al bijwoonden zeiden: "dit moet iederéén horen!" "Wat een ervaring, wat een berg Kwartjes" "hiermee is een burnout nooit meer nodig!" en "Wat heerlijk om te zien en ervaren hoeveel simpeler het allemaal kan! Ik ga ervoor: leven!"

Kaartjes
De koffie staat vanaf 9.30 uur klaar en de dag duurt tot 17.00/17.30 uur. Allemaal voor 50 euro, inclusief koffie, thee, lunch en het boek van Nathalie. Dit is zo'n dag waarvan je achteraf zegt: dit had ik veel eerder moeten weten! Er zijn nog wat kaartjes! Op kwartjes.nl/leiderdorp vind je alle informatie en de link naar de kaartjes.

Meer berichten