Afbeelding
Foto: PR

Voortuintjesmarkt in en rondom de Heemraadlaan

Algemeen Wijknieuws

Op zondag 21 mei van 10.00 tot 14.00 uur vindt de eerste Voortuintjesmarkt in de Leiderdorpse Heemraadlaan en omliggende straten plaats.

Het concept is heel simpel: geef je gebruikte spullen een nieuw leven en verkoop het vanuit je eigen voortuin! Of kom gezellig langs om de spullen van je buren te kopen.

Buren Jolanda en Suus hebben het initiatief genomen voor deze voortuintjesmarkt. Ze zijn samen naar de voortuintjesmarkt in de Vogelwijk geweest en vonden het een heel leuk idee en gezellig om ook kennis te maken met de buren in de nabijgelegen wijk. Diezelfde middag hebben zij in de buurtwhatsappgroep gevraagd of de buren het een leuk idee zouden vinden als ze het ook zouden organiseren en er was genoeg animo.

Het is ook een sociaal initiatief. Na de geslaagde eerste buurtborrel vorig jaar vinden de buren het leuk om weer even met elkaar bij te praten en ook de nieuwe buren te leren kennen.

Op de Facebook pagina ‘Voortuintjesmarkt in de Heemraadlaan’ is een kaartje te vinden waar de deelnemende huizen te vinden zijn.

Uit de krant