Logo leiderdorpsweekblad.nl
Zaterdag is Nationale Tulpendag. Deze dag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema 'Share Happines'
Zaterdag is Nationale Tulpendag. Deze dag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema 'Share Happines' (Foto: )
Erop uit

Tulpen Drive Trough in Roelofarendsveen

Webshop Tulpen.nl organiseert op zaterdag 15 januari een gezellige Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen. Bezoekers kunnen niet alleen tulpen kopen maar worden onderweg in de Drive Through getrakteerd op een aantal coronaveilige acts die garant staan voor lachende gezichten. De unieke Tulpen Drive Through is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers als automobilisten.

Enthousiaste Tulpen.nl medewerkers, het team achter onder andere de consumentenwebshop, bedachten een Drive Through parcours met verrassingsacts met bijvoorbeeld een selfieplek bij de ‘pluktuin’, interessante weetjes over de tulpenteelt, een autobingo en een draaiorgel dat uiteraard ‘Tulpen uit Amsterdam’ in zijn repertoire heeft. 

Met de organisatie van de Tulpen Drive Through sluit Tulpen.nl aan op de Nationale Tulpendag die traditioneel op de 3e zaterdag in januari (dit jaar 15 januari) gevierd wordt. De Nationale Tulpendag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema ‘Share Happiness’. Hiermee benadrukt de Nederlandse tulpenbranche dat de tulp voor verbinding en vreugde staat en er voor iedereen is.

De Tulpen Drive Through vindt plaats op de verwerkingslocatie van Tulpen.nl aan de Cilinderweg 5 in Roelofarendsveen. Kijk op de website www.tulpen.nl voor meer informatie. 

Meer berichten