Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Esther Raats-Coster nieuwe voorzitter Issoria Hospice & Thuis

Op 1 november wordt Esther Raats-Coster de nieuwe voorzitter van Issoria Hospice & Thuis. Zij volgt voorzitter van het eerste uur Marcel Verburg op. Esther is een ervaren toezichthouder met een achtergrond in het (internationale) bedrijfsleven.

Het was al langer een publiek geheim dat Marcel Verburg na dik 18 jaar de voorzittershamer wilde overdragen. Dit voorjaar fuseerde Hospice Issoria met VPTZ Leiden. Met de nieuwe naam Issoria Hospice & Thuis komt de organisatie in een nieuwe ontwikkelfase. Een uitgelezen moment om de voorzittershamer over te dragen. Esther heeft de ambitie om de kennispoot verder te ontwikkelen door verbindingen aan te gaan met andere organisaties.: ‘Ik vind het een eer om voorzitter te mogen worden van Issoria waarbij ik mijn ruime ervaring graag inzet voor de krachtige organisatie, sterk gemaakt door alle betrokkenen. Een prachtig en waardevol initiatief in de Leidse regio waar veel mensen jaarlijks geholpen worden.’ 

Marcel was ruim 20 jaar betrokken bij Issoria waarvan dik 18 jaar als voorzitter. hij blijft aan Issoria verbonden via de stichting Burggravenlaan en de vele acties die worden georganiseerd om geld in te zamelen voor het werk van Issoria Hospice & Thuis.

Meer berichten