Steunfractielid Hester Barendse van D66 Leiderdorp deelt appeltaart uit aan de medewerkers van de gemeentelijke buitendienst.
Steunfractielid Hester Barendse van D66 Leiderdorp deelt appeltaart uit aan de medewerkers van de gemeentelijke buitendienst. Foto: J.P.Kranenburg

Gewoon een bedankje

Algemeen

De medewerkers van de buitendienst van de gemeente Leiderdorp werden afgelopen woensdag tijdens hun lunchpauze verrast met appeltaart en warme chocolademelk. De traktatie werd in de kantine van de gemeentewerf uitgedeeld door de lokale D66 fractieleider Jeroen Hendriks, steunfractielid Hester Barendse en oud-raadslid Ed Grootaarts. “Gewoon een bedankje”, legt Hendriks uit.

“Een paar weken geleden, het was toen ook zo koud, was ik bij de milieustraat. Het was razend druk en dan zie je de mannen van de gemeentewerf daar de hele dag werken in weer en wind. Ook nu zijn ze de hele dag in touw in barre omstandigheden. Daar mag je best even bij stilstaan en waardering voor hebben”, aldus de fractievoorzitter.

Jeroen Hendrik, fractievoorzitter van D66 in de Leiderdorpse gemeenteraad, bedankt de medewerkers van de buitendienst voor in inzet in deze barre weersomstandigheden.
V.l.n.r Jeroen Hendrik, Ed Grootaars en Hester Barendse deelden appeltaart en warme chocolademelk uit aan de medewerkers van de buitendienst van de gemeente Leiderdorp.

Uit de krant