Amateurkunstenaars kunnen hun werk aanmelden voor expositie | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De expositie van amateurkunstenaars in het Atrium van het Leiderdorpse gemeentehuis in 2018 was een groot succes.
De expositie van amateurkunstenaars in het Atrium van het Leiderdorpse gemeentehuis in 2018 was een groot succes. (Foto: PR)

Amateurkunstenaars kunnen hun werk aanmelden voor expositie

In het weekend van 4 en 5 april 2020 organiseert Kunstkring Leiderdorp voor de dertiende keer de expositie voor amateurkunstenaars. Wie het leuk vindt zijn/haar werk aan een groot publiek te tonen, wordt uitgenodigd om zich tot uiterlijk 15 februari in te schrijven.

De expositie is opnieuw in het Atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. In 2018 mocht de Kunstkring voor het eerst deze ruimte gebruiken, wat een groot succes was. De vele kunstwerken kwamen daar prachtig tot hun recht.

De deelnemers bepalen zelf wat zij inzenden, maar er geldt wel een maximum van twee werkstukken. Wat de te gebruiken technieken betreft gelden er geen beperkingen. Tekeningen, steen, keramiek, brons, glas, foto's en andere materialen zijn welkom. Er vindt geen selectie plaats. Tijdens de tentoonstelling kan het werk ook te koop worden aangeboden. De eerste aanmelding kan van vanaf 15 januari tot 15 februari 2020 via de website KunstkringLeiderdorp.nl. Op een later tijdstip worden de nadere details van de werken gevraagd.

De ervaring is dat veel amateurkunstenaars willen meedoen, ook jongeren zijn van harte welkom. Er kunnen maximaal tachtig mensen deelnemen. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname kost 6 euro per persoon. Wie meer informatie wil, kan (bij voorkeur) mailen naar expositie@kunstkringleiderdorp.nl en anders bellen naar via Nel Wijsman, tel. (071) 541 5522.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>