Daragh Merrit, een van de artiesten van het Magic Circus.
Daragh Merrit, een van de artiesten van het Magic Circus. Foto: Piet-Hein Out

Magic Circus in Leiderdorp

Algemeen Erop uit

Deze week, van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus, staat het Magic Circus in Leiderdorp op het grasveld bij Winkelhof aan de Statendaalder.

Het Magic Circus  is een modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen.

Elk jaar presenteert komt het circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai. Verwacht geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spin Anansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Voorverkoop

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa vanaf 60 minuten voor een show. Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. Met de online kortingscode KINDGRATIS kan er voor de rangen Stoelen of Fronttribune een volwasseneticket met een gratis kinderkaartje besteld worden in de voorverkoop. Deze actie is niet te combineren met andere acties of kortingen.

Wie niet in de gelegenheid in Leiderdorp het Magic Circus te bezoeken, kan de tot en met 1 september elders in de regio terecht. Van vrijdag 23 t/m maandag 26 augustus staat het Magic Circus in Oegstgeest aan de Lijtweg bij WInkelcentrum Lange Voort en voor het eerst van woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september in Leiden aan de Willem de Zwijgerlaan bij Groenoord.

Uit de krant