Afbeelding
Foto: PR

Luisterserie Leiderdorpse schrijfster gelanceerd

Algemeen

Deze week heeft Storytel de luisterserie Latte Macchiato, geschreven door de Leiderdorpse schrijfster Marlen Beek-Visser, gelanceerd. Marlen schreef deze zogenaamde Storytel Original exclusief voor Storytel, het 'Netflix voor luisterboeken'.

Latte Macchiato is een spannende dramaserie die zich deels in Leiden afspeelt en die via de Storytel-app te beluisteren is. Het is feitelijk een compleet boek, opgedeeld in tien afleveringen van een uur. Actrice Peggy Vrijens sprak de serie in.

Luisterboeken zijn al lang niet meer alleen bedoeld voor slechtzienden en blinden. Aanbieders als Storytel richten zich op de drukbezette mens, die weinig tijd heeft om te lezen en toch verhalen tot zich wil nemen. Met de app kan men naar boeken luisteren op het moment dat lezen niet mogelijk is, zoals tijdens het autorijden, wandelen en schoonmaken.

Marlen werkt inmiddels aan haar derde thriller. Dit keer geen luisterserie, maar een 'papieren' boek, dat in het eerste kwartaal van 2019 bij Uitgeverij Prometheus verschijnt.

Afbeelding

Uit de krant