Nieuwe locatie MOL officieel geopend | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Wethouder Angelique Beekhuizen opent de nieuwe locatie aan de Berkenkade.
Wethouder Angelique Beekhuizen opent de nieuwe locatie aan de Berkenkade. (Foto: Johan Kranenburg)
Kort nieuws

Nieuwe locatie MOL officieel geopend

Sinds eind januari worden lessen gegeven in de nieuwe locatie van de Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL). Afgelopen zondag werd de leslocatie aan de Berkenkade onder grote belangstelling officieel geopend.

De opening werd muzikaal ingeluid met een leerlingenconcert (klik hier voor een fragment) in de Dorpskerk. Aansluitend vertrokken zo n tweehonderd aanwezigen, aangevoerd door wethouder Angelique Beekhuizen, met veel muzikaal geluid door de Hoofdstraat naar de Berkenkade. Na het doorknippen van een ceremonieel lint en een hapje en drankje konden de aanwezigen een blik in de school werpen.

In alle lokalen waren leerlingen die lieten horen wat er zoal in de muziekschool te beleven is. Er zal veel muziek in Leiderdorp gemaakt kunnen worden, daarvoor starten in de week van 12 februari verschillende nieuwe cursussen.

www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>