Logo leiderdorpsweekblad.nl
Lieke Bodde in haar trainingsstudio aan de Buitenhoflaan 64. | Foto: PR
Lieke Bodde in haar trainingsstudio aan de Buitenhoflaan 64. | Foto: PR

Gratis proeflessen bij studio Results!

  Zakelijk

Op de Buitenhoflaan 64 in Leiderdorp is sinds 1 oktober een nieuwe trainingsstudio gevestigd: Results! Personal Training. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, houdt studio Results! van 7 tot 14 januari een open week waarin gratis proeflessen gevolgd kunnen worden.

De trainingsstudio is een mooie aanwinst voor de bewoners van de wijk Leyhof en omstreken, centraal gelegen op de Buitenhoflaan en daardoor lekker dichtbij huis. Results! Personal Training richt zich op iedereen die iets aan het lichaam of de gezondheid wil verbeteren. Naast Personal Training worden er vanaf zaterdag 7 januari diverse lessen gegeven waaronder Yoga, Pilates, Sterk en Strak en 55+ lessen.

De lessen op de studio worden gegeven in kleine groepen van maximaal acht personen. Hierdoor hebben de deelnemers lekker de ruimte en krijgen ze ruime aandacht van de instructeur. Ervaring met yoga of een soepel lijf is niet nodig, door de kleine groepen en de persoonlijke feedback van de instructeur kan goed op het eigen niveau worden gewerkt. Tijdens de open week kunnen er gratis proeflessen worden gevolgd, aanmelding kan telefonisch of via de site.

Eigenaresse Lieke Bodde van Results! is al twintig jaar werkzaam binnen de sportbranche en heeft diverse specialisaties gevolgd waaronder medisch fitness, houdingscorrectie en fitness bij diabetes en overgewicht/obesitas. Tijdens de Personal Trainingen wordt er één-op-één getraind. Voor iedere afzonderlijke sporter wordt een persoonlijk trainingsplan samengesteld. Hierdoor kan vrijwel iedereen in de studio terecht voor een passende training, ongeacht leeftijd, doel of sportieve ervaring. In de studio wordt altijd op afspraak en onder begeleiding getraind.

Voor meer informatie en opgave proefles open week: www.resultspersonaltraining.nl of tel. 06 - 25 57 58 70.

Meer berichten