Logo leiderdorpsweekblad.nl
Jongens uit de hele regio leerden zaterdag onder leiding oud-international Yannick van Harskamp weer een stapje beter volleyballen. | Foto: Bas Leeflang (VCS)
Jongens uit de hele regio leerden zaterdag onder leiding oud-international Yannick van Harskamp weer een stapje beter volleyballen. | Foto: Bas Leeflang (VCS) (Foto: Bas Leeflang)

Volleybaljongens in actie

  Sport

Een enthousiaste groep jongens uit de hele regio heeft zaterdag hard getraind met de trainer van het Nationaal Jeugdteam.

In sporthal Duinwetering in Noordwijk leerde oud-international Yannick van Harskamp jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar op een uitdagende manier weer beter volleyballen.

De gratis clinic werd georganiseerd door volleybalclubs Leython DC uit Leiderdorp, RVV uit Katwijk, VCS, uit Sassenheim, VCO uit Oegstgeest, Liusna uit Lisse en Novo uit Noordwijk. Alle verenigingen staan te popelen om meer jongens te leren volleyballen. Voorafgaand aan de training was er daarom ook een activiteit voor trainers van verschillende clubs. Boukje Smeets van de Nederlandse hockeybond wist te boeien met een presentatie en discussie over het binden en boeien van jongens.

Meer berichten