Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Ballerina Cinthia van Vliet van Leiderdorpse balletschool Studio Giselle houdt van cultuur.&nbsp;</p>

Ballerina Cinthia van Vliet van Leiderdorpse balletschool Studio Giselle houdt van cultuur. 

(ArchiefFoto: Renzo Versteeg )

Cultuurcoach zoekt creatievelingen

  Cultuur

Op 14 mei lanceert de Leiderdorpse cultuurcoach samen met de cultuuraanbieders in de gemeente de campagne ‘Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen!’ Hiervoor is zij op zoek naar (nieuw) talent en nog onbekende makers en creatievelingen in Leiderdorp.

De cultuurcoach komt graag in contact met artiesten, ontwerpers, producenten én enthousiaste inwoners van Leiderdorp die zich bezighouden met kunst en cultuur of die dit een warm hart toedragen. Met Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen! nodigt de cultuurcoach iedereen uit, jong en oud, om zijn of haar werk en artistieke betrokkenheid te presenteren onder een gemeenschappelijke kleurrijke vlag. Met als doel om kunst en cultuur in Leiderdorp nog beter zichtbaar, veelkleurig en dynamisch te maken.

Onder de noemer Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen! zullen in samenwerking met de diverse Leiderdorpse kunst- en cultuurorganisaties een aantal evenementen worden georganiseerd. De cultuurcoach wil graag de inwoners van Leiderdorp betrekken, want creativiteit is van en voor iedereen. 

Enthousiast geworden? Neem op contact op met de cultuurcoach via cultuurcoachleiderdorp@gmail.com.

Meer berichten