Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Open dag bij de Voedselbank

Op zaterdag 16 oktober organiseert Voedselbank Leiden van 12.00 tot 16.00 uur een open dag met een drive through inzameling en braderie.

We nodigen alle inwoners van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude uit om die dag een kijkje te komen nemen bij Voedselbank Leiden en/of één of meer houdbare producten langs te brengen. Ook is er een braderie waarvan de opbrengst ten goed komt aan de voedselbank. Voor geïnteresseerden zijn er rondleidingen en de koffie staat klaar! Ons adres is Willem Barentszstraat 37 in Leiden (op industrieterrein de Waard). We hebben vooral behoefte aan de volgende producten; pasta, pastasaus, vis in blik, houdbare melk, koffie en thee, smeerkaas, luiers (maat 6) en shampoo.
Voedselbank Leiden helpt in een jaar gemiddeld circa 750 huishoudens bestaande uit ongeveer 1700 personen aan voedsel. Hiervan is een derde jonger dan 18 jaar. Deze huishoudens komen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Het streven is om wekelijks zo’n 25 verschillende producten aan te bieden die voldoen aan de Schijf van Vijf. Iedereen die de voedselbank nodig heeft en denkt ervoor in aanmerking te komen, kan zich bij ons melden op dinsdag en donderdag tussen 11.30 en 12.30 uur, of als u werkt op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Wij vinden het belangrijk dat mensen die ons nodig hebben de weg naar de voedselbank weten te vinden, en durven te nemen. Taboes en schaamte zijn niet nodig! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Paula van Kesteren 06-11233275. paula@voedselbankleiden.nl,
www.voedselbankleiden.nl.

Meer berichten