Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Er was heel veel bij te praten tijdens de eerste bijeenkomst in ruim anderhalf jaar van de KBO-PCOB. | Foto PR</p>

Er was heel veel bij te praten tijdens de eerste bijeenkomst in ruim anderhalf jaar van de KBO-PCOB. | Foto PR

(Foto: PR)

Leden KBO-PCOB kunnen eindelijk weer bijpraten

Voor het eerst sinds de start van de coronaperiode heeft de Leiderdorpse afdeling van ouderenbond KBO-PCOB op dinsdag 20 juli weer een bijeenkomst gehouden. 

Ditmaal geen activiteit, maar een koffie- en taart ochtend bij Holle Bolle Gijs in de Winkelhof. Het was gelukkig mooi weer, zodat de 33 aanwezigen buiten op het terras konden bijpraten met koffie en gebak. Er was geen gebrek aan gespreksstof, de sfeer was supergezellig en de tijd vloog. Wat hebben alle leden hier naar uit gezien.

Na deze start gaat de afdeling Leiderdorp van de Ouderenbond KBO-PCOB op 10 augustus met een volle bus naar de Biesbosch om daar een twee uur durende boottocht te maken. Aan boord wordt een uitgebreide lunch geserveerd. Met de rust in de Biesbosch zal het even gedaan zijn als de boot langs vaart want er is nog veel meer om bij te praten.

In september is er weer een ledenbijeenkomst met een spreker in de Scheppingskerk. Eind september staat nog een bustocht op het programma, naar het Kaas en Botermuseum in Maarsbergen. Als corona het tenminste toelaat.

Wie meer wil weten over de KBO-PCOB afdeling Leiderdorp en haar activiteiten kan bellen naar secretaris Marianne van der Bijl via (071) 5897110.


Meer berichten