Gratis webinar 'Met de kinderen thuis'
Logo leiderdorpsweekblad.nl
We moeten de komende tijd ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen.
We moeten de komende tijd ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen. (Foto: PR)
opvoeding

Gratis webinar 'Met de kinderen thuis'

Op 26 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar over hoe om te gaan met de nieuwe situatie waarin kinderen thuis zitten en ouders voor thuisonderwijs moeten zorgen.

Het is een pittige tijd. Er komt als ouders veel op ons af. We krijgen de komende weken in gezinnen intensief met elkaar te maken. We moeten ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en de kinderen fulltime om ons heen. We hebben onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen.

In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve ons op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 26 maart van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl. Er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na de webinar is deze nog een maand terug te kijken.

Meer berichten