Logo leiderdorpsweekblad.nl
Rik van Woudenberg (geheel links op de bank) in gesprek met de bezoekers van 't Buurthuis.
Rik van Woudenberg (geheel links op de bank) in gesprek met de bezoekers van 't Buurthuis. (Foto: PR)
Wijknieuws

Bezoekers ’t Buurthuis maken kennis met wethouder Rik van Woudenberg

Rik van Woudenberg, sinds 13 januari wethouder in Leiderdorp namens D66, bracht donderdagochtend 20 februari een bezoek aan ’t Buurthuis in het Oude Dorp tijdens het inloop koffie-uurtje.

Na een gezellig onderhoud met de ruim twintig aanwezige buurtbewoners was het tijd voor een gesprek met bestuursleden van Buurtactief ‘Het Oude Dorp’, die ’t Buurthuis beheren. Emmy van Haren, Robert Laan en Jaap Timmermans vertelden onder meer over de activiteiten die er plaatsvinden. Natuurlijk zijn er de inloop koffie-ochtenden op dinsdag en donderdag maar ook de digitale voorlichting, tekenles door Tiny van der Linden, sjoelen, spelletjesmiddagen met o.a. rummikub, klaverjassen op de woensdagmiddag en elke maand een smakelijke lunch. Voor jongeren is er een chillmiddag, begeleid door een jongerenwerker namens Incluzio, op dinsdag na schooltijd. Op maandag verzorgt Incluzio in ’t Buurthuis dagbesteding voor ouderen wat hulp kunnen gebruiken.

Op dit moment is er een enquête over wat de bezoekers nog meer interesseert. Want zij mogen bepalen wat er zoal georganiseerd zal worden. De enquête kan elke dinsdag- en donderdagmorgen ingevuld worden. Wie de enquête opgestuurd wil krijgen, kan een mailtje sturen naar buurtactieleiderdorp@gmail.com. Verdere informatie staat op de website www.buurtactieleiderdorp.nl.

Meer berichten