Logo leiderdorpsweekblad.nl
Alle genomineerden bij elkaar. | Foto: Rudeboy Media
Alle genomineerden bij elkaar. | Foto: Rudeboy Media (Foto: Rudeboy Media)
Ondernemers

Genomineerden Leiderdorpse Ondernemersprijs 2020 zijn bekend

Bodytec Leiderdorp, Jeroen de Vink Hairstudio & Visagie, Den Elzen Schoenmode, Grand Café Hofplein en De Vries Tweewielers zijn genomineerd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2020

Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) op woensdagavond 27 november in winkelcentrum Winkelhof kwam Sinterklaas langs om in dichtvorm de namen van de kanshebbers voor de tweejaarlijkse prijs bekend te maken. Wie de winnaar wordt, zal blijken op donderdag 30 januari 2020 tijdens een feestelijke uitreikingsavond in het Leiderdorpse gemeentehuis.

De komende tijd gaat de vakjury op bezoek bij de genomineerden, om vervolgens een winnaar te kiezen. Op de uitreikingsavond wordt er ook een publieksprijs uitgereikt, daarvoor kan tot en met 30 januari 2020 gestemd worden via www.leiderdorpseondernemersprijs.nl.

De wedstrijd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging en de gemeente Leiderdorp. In 2018 werd de Leiderdorpse Ondernemersprijs gewonnen door Sportcentrum van Houdt, de publieksprijs ging toen naar dansschool Rode Sneakerz. Bel Air Diner kreeg de LOV-trompet, een aanmoedigingsprijs voor nieuwe ondernemers in het dorp.


Meer berichten