Inloopavond over aangepast bouwplan voor Menswordinglocatie | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Het voormalige kerkgebouw van de Menswording op de hoek van het Heelblaadjespad en de Gallaslaan in Leiderdorp.
Het voormalige kerkgebouw van de Menswording op de hoek van het Heelblaadjespad en de Gallaslaan in Leiderdorp. (Foto: )

Inloopavond over aangepast bouwplan voor Menswordinglocatie

In december vorig jaar stuurde de Leiderdorpse politiek de Pluis Participatie Groep terug naar de tekentafel. Het schetsplan dat de projectontwikkelaar gemaakt had voor een appartementencomplex op de plek van het voormalige kerkgebouw de Menswording aan het Heelblaadjespad was veel te groot en hield niet genoeg rekening met privacy van omwonenden en met de veiligheid van de vele fietsers op het pad, zo vonden de raadsleden. Het plan is nu aangepast en de nieuwe versie wordt aan omwonenden gepresenteerd op woensdagavond 16 oktober. Dan is er tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopbijeenkomst in gebouw De Menswording.

De Pluis Participatie Groep meldt in de uitnodiging dat in het aangepaste plan getracht is de reacties van een aantal insprekers en gemeenteraadsleden zoveel mogelijk te verwerken. Woensdagavond wordt bij diverse stands informatie gegeven over parkeren, woningaanbod, verkeersveiligheid en planning.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>