Nieuw speel & ontspanningsplein in Winkelhof | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: Christian Bionda

Nieuw speel & ontspanningsplein in Winkelhof

Op het 'Hemaplein' in het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof ligt sinds kort pal voor sportwinkel Sport2000 een gloednieuw speel & ontspanningsplein.

Bedoeld om kinderen lekker te laten spelen terwijl hun ouders even kunnen zitten,  hun mobiele telefoon opladen, werken op hun laptop, hun favoriete tijdschriften lezen en iets drinken.
Het plein is ingericht als een bos. Kids kunnen klimmen in een stoere boomhut, wandpuzzels doen of hun energie kwijt op de glijbaan. Ook is er een ruilkast, waar iedereen een boek of spelletje kan pakken (of achterlaten), en een touch screen voor digitale spelletjes.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>