V.l.n.r. Noa Guijt, Dick van der Bijl ( voorzitter RCL ), Romy Siera, Ronald Nieuwenhuizen ( voorzitter Supporters Vereniging RCL ) en Sabine Verheul.
V.l.n.r. Noa Guijt, Dick van der Bijl ( voorzitter RCL ), Romy Siera, Ronald Nieuwenhuizen ( voorzitter Supporters Vereniging RCL ) en Sabine Verheul. Foto: PR

Verkiezingen en haring bij RCL

Algemeen

Romy Siera en Nick van Bemmel zijn bij de Leiderdorpse voetbalclub RCL uitgeroepen tot speelster en speler van het jaar.

'Rookie' van het jaar werd Noa Guijt bij de vrouwen en Levi Overduin bij de mannen. Een speciale oeuvre-prijs ging naar Sabine Verheul. Zij neemt afscheid van RCL maar heeft ontegenzeggelijk veel betekend voor de damestak van de vereniging.

De prijzen werden donderdagavond 13 juni uitgereikt tijdens de jaarlijkse RCL haringparty, in aanwezigheid van sponsoren, gemeentelijke vertegenwoordigers, ereleden, leden van verdienste en andere sportverenigingen.  Ook dit jaar waren de prijzen beschikbaar gesteld door de Supporters Vereniging van RCL in samenwerking met Dartshop Leiden.

De avond werd ook gebruikt om afscheid te nemen van verschillende RCL-ers, waaronder speler Robin Basker en trainers Janet Griffioen (eerste damesteam) en Erwin Pfundt (JO15-1). 

Tussendoor zorgde Bertus Bos van de Spakenburgse Visspecialist, een van de trouwe sponsoren van RCL, ervoor dat er menige nieuwe haring kon worden weggehapt.

Uit de krant