Logo leiderdorpsweekblad.nl
Op het parkeerterrein van Verpleeghuis Leythenrode stonden twintig kraamjes en was een terras gemaakt.
Op het parkeerterrein van Verpleeghuis Leythenrode stonden twintig kraamjes en was een terras gemaakt. (Foto: J.P.Kranenburg)

Vakantie in eigen huis voor bewoners Leythenrode

Het was woensdag 22 mei aardig druk op de braderie bij het Leiderdorpse verpleeghuis Leythenrode. Op het parkeerterrein stonden twintig kraampjes met allerlei leuke hebbedingetjes en smakelijke producten. Niet alleen bewoners van Leythenrode maar ook veel bezoekers van buitenaf sloegen hier hun slag en genoten van de gezelligheid en een hapje en drankje.

De braderie was onderdeel van de jaarlijkse vakantieweek-in-eigen-huis van Leythenrode. Dit keer had de week 'Holland in eigen huis' als thema meegekregen. Elke dag was er iets te doen of te beleven. Bij de aftrap van de week op maandag sneed burgemeester Laila Driessen een huisgemaakte appeltaart van 3,5 meter lang aan. Dinsdag was er een optreden van allround entertainer Michel van Grinsven en zijn pop en donderdag konden de bewoners een uitstapje maken naar Madurodam of in huis meedoen aan een oudhollandse spelletjesmiddag. De week wordt vandaag afgesloten met een barbecue voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Meer berichten