Incluzio presenteert zich aan Leyhof bewoners | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Torenwacht, de ringweg in de wijk Leyhof.
De Torenwacht, de ringweg in de wijk Leyhof. (Foto: Johan Kranenburg)

Incluzio presenteert zich aan Leyhof bewoners

Woensdagavond 8 mei stelt de nieuwe Leiderdorpse welzijnsorganisatie Incluzio zich voor aan de bewoners van de Leyhof. Dat gebeurt tussen 19.30 en 20.30 in De Buit aan de Buitenhoflaan 1.

Voor leden van Bewonersvereniging De Leyhof is aansluitend de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Tijdens de avond wordt ook de enquête gepresenteerd die de bewonersvereniging in samenwerking met Stichting Seniorweb Leiderdorp en Incluzo heeft opgesteld. Doel van de enquête is te peilen of de inwoners van de Leyhof tevreden zijn met het huidige aanbod aan activiteiten in de wijk. Er kan worden aangegeven welke activiteiten gemist worden. Ook wordt gevraagd of inwoners als vrijwilliger deze activiteiten willen ondersteunen. 

Tussen 8 en 15 mei wordt de enquête huis-aan-huis in de bus gedaan. Inleveren kan tot in juni. Vanaf 8 mei is de vragenlijst ook te downloaden van de website www.leyhof.org, in te vullen en te mailen naar info@leyhof.org.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>