EnergieAmbassadeurs geven uitleg voor de Buitenhof

Algemeen

Leiderdorpers die meer willen weten over de mogelijkheden om hun woning te verduurzamen, zijn welkom tijdens de informatiebijeenkomst die de EnergieAmbassadeurs van de wijken Buitenhof en Leyhof organiseren op woensdagavond 27 maart in basisschool De Hobbit aan de Klerkenhof 5 . 

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 uur tot 22.15 uur. Wie erbij wil zijn wordt gevraagd zich aan te melden via e-mail eas2@goedleiderdorp.nl.
De gemeente Leiderdorp werkt in het kader van de Duurzaamheidsagenda samen met inwoners die zich vrijwillig inzetten als EnergieAmbassadeurs. In elke wijk zijn enkele EnergieAmbassadeurs actief. Zij doen hun best om hun dorpsgenoten te informeren over en enthousiast te maken voor energiebesparing en duurzame energieopwekking. Na een eerste avond in oktober vorig jaar voor de bewoners van de Leyhof is nu Buitenhof aan de buurt. Tijdens de informatieavond zal een deskundige van het Duurzame Bouwloket tips geven over de isolatiemogelijkheden van woningen die gebouwd zijn in de periode 1970 tot en met 2000 en over duurzame energieopwekking. Verder zal er informatie worden gegeven over de mogelijkheden om deel te gaan nemen aan de zonnecoöperatie "Zon op Leiderdorp" en zal er uitgebreid tijd zijn om over beide onderwerpen vragen te stellen.
Meer informatie over het werk van de EnergieAmbassadeurs is te vinden op de website www.goedleiderdorp.nl en over 'Zon op Leiderdorp' op www.zonopleiderdorp.nl

Uit de krant