Massagepraktijk 'Ontspan Me' krijgt een nieuwe eigenaar | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Massagepraktijk 'Ontspan Me' krijgt een nieuwe eigenaar

Met ingang van 1 maart neemt Annelies Haasnoot Massagepraktijk 'Ontspan Me' over. Zaterdag 2 maart organiseert zij van 15.00 tot 17.00 uur een borrel om nader kennis te maken met haar, het team.

Bezoekers kunnen de behandelruimte bekijken en vinden informatie over alle behandelmogelijkheden. Ook Stefanie de Koning (eigenaresse Yoga en meer!) is van de partij om informatie te geven over het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen. Reden van deze overname is dat Marjolijn, oprichtster van Ontspan Me, begin mei naar Bonaire verhuist. Zij vindt het ontzettend fijn dat Ontspan Me blijft bestaan en Annelies het voortzet.

Gegrepen door het vak
Annelies Haasnoot, de nieuwe eigenaresse van massagepraktijk 'Ontspan Me', is al een aantal jaar actief als professioneel masseur. Sinds de zomer van 2018 werkt ze ook met heel veel plezier bij 'Ontspan Me'. Ze begon met het geven van ontspanning- en sportmassages, werd al snel gegrepen door het vak en ontwikkelde zich steeds verder. Na diverse vervolgopleidingen (sporttherapie, stoel-, afslank-, hotstone/cupping-, zwangerschap-, kindermassage en docent babymassage) is ze nu een echte allround masseur. De afgelopen maanden is Annelies in de leer geweest bij het team van 'Ontspan Me' om ook beautybehandelingen te kunnen geven. Zo is weer een nieuwe passie ontstaan. "Het leven is vaak zo hectisch en we durven met moeite een moment voor onszelf te kiezen. Een massage of beautybehandeling is een onderhoudsbeurt voor je lichaam en voor je geest. We zijn ons vaak onvoldoende bewust van de inspanning die ons lichaam kan leveren en de kracht die hiermee gepaard gaat. Daarom ben ik van mening dat het verstandig is om goed voor je lichaam te zorgen. Daar lever ik graag een bijdrage aan met een massage of beautybehandeling. Ons hele aanbod is een weldaad voor je lijf. We helpen je ontspannen en herstellen van stress. Zo komt je lichaam weer in balans en voorkom je overbelasting en blessures. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, dus kom gerust kennismaken. Tijdens onze borrel op zaterdag 2 maart aanstaande of op een ander moment."

Massagepraktijk 'Ontspan Me' vind je aan de Zijlbaan 42 in Leiderdorp (boven de CompuCorner).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>