Spetterende Jubileum-concerten Songs2Sing | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Songs2Sing viert het 15-jarig bestaan met twee jubileumconcerten. | Foto: J.P. Kranenburg
Songs2Sing viert het 15-jarig bestaan met twee jubileumconcerten. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: J.p. Kranenburg)

Spetterende Jubileum-concerten Songs2Sing

Meezingen met een enthousiast popkoor? Genieten van de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar? Op 16 en 17 maart kan dat!

Popkoor Songs2Sing bestaat 15 jaar en viert dit uitgebreid met twee swingende concerten in het theater van het Da Vinci College aan de Kagerstraat in Leiden. Voor €15 kunt u ontspannen luisteren, van harte meezingen, volop genieten en krijgt u niet één maar twee pauzedrankjes. Kortom een heerlijke muzikale avond met alle koorleden, familie en vrienden. Songs2Sing is een Leiderdorps popkoor van ongeveer 75 vrouwen én mannen en met de eigen liveband Music2Play. Het repertoire voor deze concerten bestaat uit de hoogtepunten – de parels - van het koor uit de afgelopen 15 jaar, uit lekkere meezingers en uit sfeervolle bekende popnummers.
Kaarten zijn vanaf heden te koop bij Daans Bloemenwinkel aan de Santhorst en bij VakantieXperts in Winkelhof. Indien er kaarten over zijn, kunt u natuurlijk ook 16 maart (aanvang 20.00) en 17 maart (aanvang 14.00) aan de zaal uw kaartje kopen. Of bestel online tickets via tickets.songs2sing.net. Meer informatie www.songs2sing.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>