Logo leiderdorpsweekblad.nl
De organisatoren van de Kerstafette. Staand regelaar Alexander van der Sel, ds Stephan Kurtzahn (Protestantse Gemeente Leiderdorp), Joyce Thissen (Sportfondsen SportServicepunt), Loek Schipper (Protestantse Gemeente Leiderdorp) en Lenie van Dijk (Gemengd koor Appassionato). Zittend John Peters (Sociaal Cultureel werk Leiderdorp) en Hélène Kok (Jeugdtheaterschool Theaterplaats). Op de foto ontbreken Annemiek de Groot (dirigent van verschillen
De organisatoren van de Kerstafette. Staand regelaar Alexander van der Sel, ds Stephan Kurtzahn (Protestantse Gemeente Leiderdorp), Joyce Thissen (Sportfondsen SportServicepunt), Loek Schipper (Protestantse Gemeente Leiderdorp) en Lenie van Dijk (Gemengd koor Appassionato). Zittend John Peters (Sociaal Cultureel werk Leiderdorp) en Hélène Kok (Jeugdtheaterschool Theaterplaats). Op de foto ontbreken Annemiek de Groot (dirigent van verschillen (Foto: Johan Kranenburg)

Kerstafette: vier dagen vol van kerstvoorpret

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 december bruist het in Leiderdorp. Dan wordt voor de derde keer de Kerstafette georganiseerd, met op verschillende locaties optredens in de vorm van dans, muziek, zang, toneel en theater. Ook zijn er zijn workshops, kerstmarkten en sportieve activiteiten.

Doel van de Kerstafette is verbinden en verbroederen van alle Leiderdorpers van jong tot oud door middel van kunst, sport, muziek en cultuur. Een kort overzicht van de activiteiten:

• In De Does is een speciale Kerstworkout in het zwembad met een mini-kerstmarkt, waar lokale maatschappelijke organisaties hun kerstspullen aanbieden.

• Bij de Dorpskerk is een authentieke kerstmarkt en in de kerk kan men genieten van voorstellingen die daar gegeven worden.

• Bij Brasserie Park is er een echt gevarieerde KinderKerstPark, georganiseerd door Hélene Kok van Jeugdtheaterschool Theaterplaats .

• Voor de iets sportievere mensen onder ons is er een Santa Run: hardlopen in kerstmannenoutfit.

• Aansluitend daaraan is er een Sterrentocht die door de prachtig versierde Rosenburg gaat. Iedereen kan zich hierbij aansluiten.

• Jeugdtheaterschool Theaterplaats speelt de familiekerstvoorstelling 'Sneeuwwitje en de zeven Kerstmannetjes'.

• Muziekschool MOL heeft een uitvoering op haar nieuwe locatie.

• Theater Toverlei opent de deuren met een kinderkerstvoorstelling.Bij Pluspunt zijn optredens voor de ouderen.

Kortom, genoeg om van te genieten voor iedereen. Kijk op www.kerstafette.nl voor het hele programma.

Meer berichten