Debby Halvemaan in actie tegen DSO.
Debby Halvemaan in actie tegen DSO. Foto: Frans van Herwijnen

Velocitas nadert kampioenschap

Algemeen

Het eerste team van Velocitas pakte afgelopen zaterdag met gemak twee punten tegen DSO, die op de zevende plaats staat in de competitie. Velocitas staat nog steeds aan kop en maakt daarmee een grote kans op het kampioenschap.

Vanaf het moment dat het fluitsignaal klonk, waren de Leiderdorpers gefocust. Er werd veel gescoord en de rust ging in met een comfortabele 19-5 voorsprong voor Velocitas. Na de rust haperde de doelpuntenmachine even, maar kwamen de Leiderdorpers weer lekker in de flow. Velocitas en DSO scoorden om en om, waarbij de thuisploeg in de laaste minuten bewust op jacht ging naar het dertigste doelpunt. Dat werd kort voor tijd gescoord door invaller Mitchell de Boer. Eindstand 30-16.

Lees het volledige verslag in de krant van woensdag.