Roger en Marion van Houdt met hun dochter.
Roger en Marion van Houdt met hun dochter. Foto: PR

Sportcentrum van Houdt en dansschool De Rode Sneakers winnaars LOP 2018

Algemeen

Dansschool De Rode Sneakerz (foto onder) en Sportcentrum van Houdt zijn de winnaars van de Leiderdorpse Ondernemers Prijzen 2018.

Kirsten Remmers van De Rode Sneakerz en Roger van Houdt van het sportcentrum kregen hun trofeeën woensdag uitgereikt tijdens een feestelijke avond in het gemeentehuis. De Rode Sneakers behaalde met afstand de meeste online stemmen wat de jonge dansschool de publieksprijs opleverde. Sportcentrum  Van Houdt werd tot beste ondernemer uitverkoren door de vakjury.   

In totaal waren er vijf genomineerden voor de prijzen. Naast het sportcentrum en de dansschool waren dat Keurslager Albert Pestel, bloemenwinkel De Blauwe Roos en fotozaak Foto Filippo.

Voor de derde keer werd woensdagavond ook de LOV-trompet uitgereikt aan de meest veelbelovende starter. Dat werd de Bel Air Diner, het steak- en hamburgerrestaurant dat sinds 2016 is gevestigd aan de Reaal 1.  

De Leiderdorpse Ondernemersprijzen worden om het jaar uitgereikt. De organisatie is in handen van de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging en de gemeente Leiderdorp. 

Kirsten Remmers van De Rode Sneakerz.

Uit de krant