Netwerken tijdens een 'Speed-Meet'. | Foto: John Brussel
Netwerken tijdens een 'Speed-Meet'. | Foto: John Brussel Foto: John Brussel

SPARK 'Speed-Meet' zoekt werkgevers

Algemeen

Het MVO platform SPARK organiseert donderdag 15 maart een 'Speed-Meet' bij AREA071 in Leiderdorp. Hiervoor zoekt SPARK nog werkgevers die vacatures hebben.

Werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de regio Leiden ontmoeten elkaar die dag. De werkzoekenden bestaan uit mensen (jong en ouder) die momenteel een uitkering hebben, statushouders en mensen met een lichte beperking.

Tijdens de 'Speed-Meet' worden de werkgevers en werkzoekenden direct aan elkaar gelinkt voor een gesprek van 10 minuten, zodat de kans op een match het grootst is. De gesprekken zijn uiteraard vrijblijvend. Na afloop vindt een netwerkborrel plaats voor de aanwezige ondernemers.

Voor dit evenement zoekt SPARK bedrijven die vacatures hebben in de volgende branches: horeca, transport, productie, installatietechniek, schoonmaak, administratie en zorg. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar info@sparkmvo.nl. Deelname aan dit evenement is gratis.

De SPARK 'Speed-Meet' wordt georganiseerd in opdracht van de Gemeente Leiden, met steun van Holland Rijnland en in samenwerking met BV Leiden, LOV Leiderdorp en de KOV (Katwijk).

Uit de krant