Hockeydome officieel geopend
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De megagrote ballonhal heeft een futuristische aanblik. Inzet: Burgemeester Laila Driessen, Alecto voorzitter Bart Kerkmeer en een aantal jonge hockeyers openden gezamenlijk de nieuwe hal. | Foto's:  J.P. Kranenburg
De megagrote ballonhal heeft een futuristische aanblik. Inzet: Burgemeester Laila Driessen, Alecto voorzitter Bart Kerkmeer en een aantal jonge hockeyers openden gezamenlijk de nieuwe hal. | Foto's: J.P. Kranenburg (Foto: Johan Kranenburg )

Hockeydome officieel geopend

17 november is met hulp van heel veel vrijwilligers de langverwachte opblaasbare sporthal geplaatst op het terrein van de Leiderdorpse hockeyvereniging Alecto. Zondagmiddag 26 november werd het 'hockeydome' officieel geopend: burgemeester Laila Driessen en Alecto voorzitter Bart Kerkmeer trokken, met hulp van een aantal piepjonge hockeyers, de grote gele strik voor de ingang los.

De opblaashal is 100 bij 25 meter groot en biedt plek aan twee zaalhockeyvelden. Genoeg ruimte om alle trainingen en thuiswedstrijden in de zaal voortaan echt op eigen terrein te kunnen houden.

Aan de hal zit een prijskaartje van ruim drie ton, wat de club zelf heeft bekostigt via leningen. Wel heeft de gemeente een garantstelling verleend voor de helft van dat bedrag, voor de andere helft staat de Stichting Waarborgfonds Sport garant.

Klik hier voor een filmpje van de opening van de opblaashal. 

Meer berichten