Sandra aan het werk in haar kapsalon. | Foto: C.v.d. Laan
Sandra aan het werk in haar kapsalon. | Foto: C.v.d. Laan

Sandra Kaltenecker stopt met ZKappers

Algemeen Ondernemers

Na 25 jaar van ondernemerschap stopt Sandra Kaltenecker met haar ZKappers kapsalon op winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

"Het verschuiven van de winkelpanden op het winkelcentrum, dat nu na tweeënhalf jaar toch echt gaat gebeuren, houdt in dat ik een hele nieuwe salon zou moeten neerzetten. Dat betekent een flinke investering en heel veel werk. Voor mij is dat een te grote stap, zeker omdat ik wat gezondheidsklachten heb die het kapperswerk fysiek erg zwaar maken", legt Sandra uit. "Het heeft wat traantjes gekost, maar ik heb de keuze gemaakt te stoppen met mijn salon. Die gaat wel gewoon verder, als Team Kappers op de Van Diepeningenlaan 13. Al mijn meiden hebben daar een baan aangeboden gekregen waarmee mijn enige wens vervuld is: een nieuwe toekomst voor hen."

Sandra verzekert dat Team Kappers een mooi concept biedt met veel mogelijkheden voor de klanten. "Het wordt een nieuwe salon met een vertrouwde touch." Sandra start zelf een nieuwe carrière als docent en examinator aan een kappersopleiding.

ZKappers blijft geopend tot en met zaterdag 17 juni. De week erna laat Danielle Bontebal met haar salon Team Kappers een frisse wind over het plein aan de Van Diepeningenlaan waaien.

Sandra: "Ik wil hierbij alle klanten die al die jaren vertrouwen in ZKappers (voorheen Hairmaxx Santhorst) en mij hebben gehad onwijs bedanken. Ik heb geweldige jaren gehad!"

Uit de krant