Alle bekerwinnaars bij elkaar met in de groene shirts de teams van de School Kastanjelaan.
Alle bekerwinnaars bij elkaar met in de groene shirts de teams van de School Kastanjelaan. Foto: Johan Kranenburg

School Kastanjelaan grote winnaar Schoolbasketbaltoernooi 2018

Sport

Zowel het meisjes- als het jongensteam van de School Kastanjelaan toonde zich de sterkste op het Leiderdorpse Schoolbasketbal toernooi 2018

Al vele jaren organiseren Basketball Vereniging Leiderdorp en Sportfondsen Leiderdorp het basketbaltoernooi voor basisscholen. Woensdag 17 oktober deden zeven scholen mee. De Hasselbraam, De Hobbit, 't Bolwerk, de School Kastanjelaan en de Prins Willem-Alexanderschool kwamen met een jongens- en een meisjesteam, Daltonschool De Leeuwerik en De Regenboog hadden alleen een jongensteam.

De inzet was groot, de aanmoedigingen langs de kant oorverdovend. Aan het eind van de succesvolle middag in sporthal De Bloemerd werden de bekers namens BVL uitgereikt door Simone van Meurs.

De grootste beker bij de meisjes was voor de School Kastanjelaan, 't Bolwerk werd tweede en De Hobbit derde. Ook bij de jongens pakte de School Kastanjelaan de eerste prijs, gevolgd door De Hasselbraam (2e) en De Regenboog (3e).

Tweemaal de Kastanjelaanschool als schoolkampioen betekent een serieus ijzersterke lichting basketballers! Wie daagt ze in 2019 uit?

Uit de krant