Burgemeester Tjarda Struik en presentator Rudo Slappendel. Foto: Erik van Oosten
Burgemeester Tjarda Struik en presentator Rudo Slappendel. Foto: Erik van Oosten Foto: Erik van Oosten

Tjarda Struik op televisie bij Unity

Algemeen

Burgemeester Tjarda Struik is vanaf nu ongeveer elke zes weken te zien op televisie bij het Unity-televisieprogramma ‘Het gesprek met de burgemeester.’ De burgemeester spreekt daarbij over actuele onderwerpen in Leiderdorp.

In de eerste aflevering, begin deze week uitgezonden, bespreekt de burgemeester onder meer de komende dodenherdenking en Oranjeactiviteiten. Verder heeft de gemeente een brief gestuurd naar alle bedrijven in Leiderdorp, om aandacht te vragen voor de vele bedrijfsinbraken van de afgelopen tijd. 

In de afgelopen periode zijn veel Leiderdorpse bedrijven het slachtoffer geworden van inbrekers. In de brief worden praktische tips gegeven om inbrekers te ontmoedigen. Verder geeft de burgemeester aan dat opnames van videodeurbellen kunnen helpen bij het opsporen van dieven.

Rudo Slappendel presenteert het programma. Afwisselend zijn wekelijks burgemeesters uit de regio te zien. Het gesprek is op de maandagavonden vanaf 18.00 uur te zien op televisie bij Unity en wordt tot dinsdag 17.00 uur, ieder uur herhaald. Deze eerste aflevering met Tjarda Struik is online op www.sleutelstad.nl te zien.

Uit de krant