Logo leiderdorpsweekblad.nl
De prijswinnaars van het toernooi, vlnr: Ronald en Luuk (niet op de foto: Nienke). | Foto: PR
De prijswinnaars van het toernooi, vlnr: Ronald en Luuk (niet op de foto: Nienke). | Foto: PR
Sport

'Primeur' bij De Spotvogels

  Sport

badminton ♦ Elk jaar organiseert BC de spotvogels een recreatief Beaujolaistoernooi. Een toernooi waarbij leden van BC de Spotvogels kunnen proeven van de Beaujolais primeur van dat jaar en in dit geval van 2016.

Afgelopen woensdag was sportzaal De Bloemerd voor deze gelegenheid zeer goed gevuld. Aan het eind van de avond werden de punten opgeteld en prijzen uitgereikt.

De verrassende winnaar dit jaar was ons zestienjarig jeugdlid van BC de Spotvogels: Luuk Fallaux! Van hem kunnen we nog veel verwachten in de toekomst. De tweede plaats was voor Ronald Kluivers van BC de Spotvogels, die weliswaar evenveel wedstrijden had gewonnen als Luuk, maar minder punten had gescoord in de zes partijen. Een bijzondere prijs op elk toernooi van de Spotvogels is de aanmoedigingsprijs. Deze prijs ging dit jaar naar Nienke de Heij omdat zij, ondanks het feit dat ze grieperig was, deze happening niet wilde missen.

Badmintonclub De Spotvogels organiseert meermalen per jaar recreatieve toernooien, vaak met een thema. Dit jaar komt nog het Oliebollentoernooi in december. De toernooien zijn voor alle spelers van BC De Spotvogels en BC Shuttlewoude, zowel voor beginners als gevorderde spelers. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld en elke ronde wordt door loting bepaald wie met wie tegen welke twee tegenstanders speelt.

Speeltijden
De Spotvogels spelen op de volgende dagen en tijden: Maandag: 20.30 - 22.30 uur, sporthal De Does, volwassenen. Woensdag: 20.00 tot 22.00 uur, sporthal De Bloemerd, volwassenen en jeugd vanaf ca. 15 jaar. Zondag: 10.00 tot 11.30 uur, sporthal De Bloemerd, jeugd alle leeftijden.

Meer berichten