Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De Leiderdorpse bibliotheek is klaar om te heropenen zodra de lockdown voorbij is.</p>

De Leiderdorpse bibliotheek is klaar om te heropenen zodra de lockdown voorbij is.

(Foto: J.P.Kranenburg)

Boekenafhaalservice nu ook weer in Leiderdorp

  Cultuur

Sinds begin deze week kunnen bibliotheekleden weer boeken bestellen en op afspraak afhalen in de Leiderdorpse bibliotheek.

De bibliotheek is inmiddels terugverhuisd naar gebouw De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110. Vanwege de lockdown kan de bibliotheek helaas nog niet open maar leden kunnen er dus wel gebruik maken van de boekenafhaalservice. Dat werkt heel eenvoudig Stuur een e-mail naar klantenservice@BplusC.nl met de volgende informatie: naam, e-mailadres, bibliotheekpasnummer, voorkeur voor genres, bibliotheeklocatie en 2 of 3 dagdelen waarop je de boeken bij voorkeur wilt ophalen (ochtend of middag).

Boeken kunnen worden opgehaald bij de balie van de bibliotheek, achterin het atrium van De Sterrentuin. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen mogen bezoekers (helaas) NIET de bibliotheekruimte in. Het is belangrijk dat afhalers komen op de afgesproken tijd. Wie boeken komt halen, moet op gepaste afstand zijn bibliotheekpas laten zien. Een medewerker overhandigt dan het tasje met boeken.

Boeken kunnen worden ingeleverd via de inleverbrievenbus/boekenbrievenbus van de bibliotheek.

Meer informatie over de boekenafhaalservice is te vinden via bplusc.nl/bibliotheek/boekenafhaalservice-bplusc.

Meer berichten