Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Het Leiderdorps Museum in het gebouw van basisschool De Bron aan de Vronkenlaan 46.</p>

Het Leiderdorps Museum in het gebouw van basisschool De Bron aan de Vronkenlaan 46.

(Foto: PR)

Leiderdorps Museum heropent zaterdag 21 november

  Cultuur

Op zaterdag 21 november om 10.30 uur gaan de deuren van het Leiderdorps Museum weer open. De door de regering ingesteld periode van sluiting van musea en andere culturele instellingen gedurende twee weken is dan voorbij.

Wel geldt het protocol voor veilig en verantwoord museumbezoek van gelijktijdig maximaal 10 bezoekers. Bezoekers moeten bij binnenkomst hun handen desinfecteren en gedurende het hele bezoek een mondkapje dragen. Ook wordt gevraagd een telefoonnummer achter te laten. In het museum moet een uitgezette route gevolgd worden en anderhalve meter afstand gehouden worden van andere bezoekers. Natuurlijk geldt de regel: kom niet als u gezondheidsklachten heeft.

Het museum is gevestigd aan de Vronkenlaan 46 te Leiderdorp. Te zien zijn de tijdelijke tentoonstelling ‘75-jaar bevrijding, 75-jaar vrijheid’ en de prachtige vaste tentoonstelling ‘Weet waar je woont’.

De reguliere bezoekuren zijn woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00, zaterdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.


Meer berichten